Online Reisgidsen

Bekijk ook onze online reisgidsen over de andere Canarische Eilanden...

 

Caleta de Fuste

Caleta de Fuste - FuerteventuraOngeveer 10 kilometer ten zuiden van de luchthaven ligt Caleta de Fuste, een van de belangrijkste toeristische badplaatsen op Fuerteventura.

 

 

Caleta de Fuste

Net als Corralejo groeit Caleta de Fuste snel en worden er veel accommodaties gebouwd om het hoofd te bieden aan de grote hoeveelheden toeristen die Fuerteventura jaarlijks bezoeken. Caleta de Fuste bestaat uit een lange hoofdstraat, met veelal laagbouw, waar de belangrijkste bars en restaurants zijn geconcentreerd. De badplaats heeft zich ook richting binnenlanden uitgebreid, dus als u liever toch wat van het uitgaansleven meekrijgt, boek dan een accommodatie wat dichter bij het stadscentrum. Caleta de Fuste beschikt over een nieuwe golfbaan met een clubhuis, restaurants, hotels, en nog veel meer faciliteiten.

Winkelen in Caleta de Fuste

Er zijn diverse winkelcentra met winkels voor elektronica, kleding, juweliers en parfum winkels en nog veel meer... Op de rotonde bij de golfbaan is een nieuw winkelcentrum "Centro Atlantico" met een aantal mooie winkels en restaurants, een bioscoop met meerdere zalen (de films zijn in het Spaans) plus een bowlingbaan en een amusementshal. Naast een Burger King en Mc Donalds zijn er diverse gelegenheden voor lunch of tussendoortje, en barretjes voor een drankje. De winkels blijven in principe de gehele dag geopend, op enkele typisch lokale winkeltjes na, die siësta houden.

 

 

Wat is er te doen in Caleta de Fuste

Er is voldoende te doen in Caleta de Fuste, zoals de gebruikelijke watersporten, evenals boottochten, duiken en zelfs een onderzeeër. Het nachtleven is behoorlijk gevarieerd met veel bars met allerlei entertainment van live muziek tot karaoke en een grote verscheidenheid aan restaurants, waaronder Chinees, Italiaans en authentiek Spaans. Vanwege de centrale ligging van Caleta de Fuste is het makkelijk om de rest van het eiland te verkennen als u een auto huurt.

Vakantie aanbieders

Fuerteventura - Thomas Cook

 

Gran Canaria vakantie - Sunweb

 

Fuerteventura - Prijsvrij

 

 

 

 

Goedkope Vliegtickets Gran Canaria - World Ticket Center

 

Vakantie Fuerteventura - Neckermann
Fuerteventura vakantie
Hotel,Aappartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Neckermann

Vakantie Fuerteventura - Prijsvrij
Fuerteventura vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive

Prijsvrij

Vakantie Fuerteventura - TUI Arke
Fuerteventura vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive

TUI Arke

Vakantie Fuerteventura - Sunweb
Fuerteventura vakantie
Hotel,Aappartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb