Online Reisgidsen

Bekijk ook onze online reisgidsen over de andere Canarische Eilanden...

 

Scootmobiel, rolstoel of rollator huren

Scootmobiel, rolstoel, rollator huren FuerteventuraBent u afhankelijk van het gebruik van een rolstoel en wilt u een onbezorgde vakantie? U kunt op Fuerteventura een scootmobiel, rolstoel of rollator huren.

 

 

U kunt op Fuerteventura een scootmobiel, rollator of rolstoel huren. Deze kan bij uw accommodatie bezorgd en opgehaald worden. Tevens kunnen nog andere zorghulpmiddelen gehuurd worden, zoals bijvoorbeeld een badlift of douchestoel etc.

Kijkt u op www.miraflormobility.com e.e.a. te regelen. Helaas is deze website niet in het Nederlands maar in het Engels.

Denkt u er wel aan dat de infrastructuur niet geheel aangepast is voor het rijden met een scootmobiel. Wij adviseren u voorafgaand aan uw vakantie voldoende informatie in te winnen of de nabije omgeving van uw hotel geschikt is voor het rijden met een scootmobiel of rolstoel.

 

 


Tenerife

De gemeente Arona, in het zuiden van Tenerife is met betrekking tot aanpassingen voor gehandicapten een stuk verder. Op Tenerife zijn bijvoorbeeld rolstoeltoegankelijke stranden en de hele zuidkust is door de gemeente in kaart gebracht voor gehandicapten. Bent u afhankelijk van een rolstoel of scootmobiel, overweeg dan een vakantie op Tenerife. Informatie vindt u op deze website over het eiland Tenerife.

Vakantie aanbieders

Fuerteventura - Thomas Cook

 

Gran Canaria vakantie - Sunweb

 

Fuerteventura - Prijsvrij

 

 

 

 

Goedkope Vliegtickets Gran Canaria - World Ticket Center

 

Vakantie Fuerteventura - Neckermann
Fuerteventura vakantie
Hotel,Aappartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Neckermann

Vakantie Fuerteventura - Prijsvrij
Fuerteventura vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive

Prijsvrij

Vakantie Fuerteventura - TUI Arke
Fuerteventura vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive

TUI Arke

Vakantie Fuerteventura - Sunweb
Fuerteventura vakantie
Hotel,Aappartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb