Online Reisgidsen

Bekijk ook onze online reisgidsen over de andere Canarische Eilanden...

 

Naaktstranden Fuerteventura

Fuerteventura naaktstranden

Er zijn op Fuerteventura vele prachtige naaktstranden. Vaak zijn er op de "gewone" stranden gedeeltes waar men naakt kan recreëren. Soms zijn er ook stranden die in principe alleen voor naaktrecreatie zijn.

 

 

 

Fuerteventura naaktstranden - ButihondoPlaya de Butihondo

Butihondo is het meest zuidelijke strand in een lange lijn van witte zandstranden, die lopen langs de oostelijke rand van Fuerteventura Jandia schiereiland. Hoewel het op korte loopafstand van het stadje van Jandia is, is wellicht op het eerste gedeelte badkleding nog verplicht. Loop u naar het noorden, dan komt u uiteindelijk op Playa de Sotavento.


Fuerteventura naaktstranden - SotaventoPlaya de Sotavento

Playa de Sotavento ligt in het zuiden van Fuerteventura en is waarschijnlijk het grootste aaneengesloten witte zandstrand van de Canarische Eilanden. Zoals zoveel naaktstranden heeft Sotavento weinig accommodatie. Het is dus aan te raden om voldoende eten en drinken mee te nemen bij een bezoek aan dit strand. Bij een sterke wind is het niet raadzaam om hier naakt te zonnen.


Fuerteventura naaktstranden - Playa BarcaPlaya Barca/Playa Esmeralda

Playa Barca is het meest noordelijke strand van de reeks van naaktstranden die zich langs de oostelijke kant van het schiereiland Jandia in het zuiden van Fuerteventura bevinden. Het ligt in de buurt van het dorpje Costa Calma, net ten noorden van het Hotel Sol Gorionnes. Playa Barca wordt ook wel Playa Esmeralda genoemd, vanwege de nabijheid van de Hotel Playa Esmeralda.


Fuerteventura naaktstranden - Playa del CaseronPlaya del Caserón

Een van de drukst bezochte naaktstranden van het eiland. Dit strand beschikt over een restaurant en er zijn parasols en ligbedden te huur. Ook dit zandstrand is per bus te bereiken.

 


Playa Medano

Dit niet al te groot gouden zandstrand ligt nabij La Oliva en is omgeven door duinen van het natuurpark Las Dunas de Corralejo en is dus uitermate geschikt om er naakt te zonnen. Wanneer u niet beschikt over een huurauto kunt u per bus dit strand bereiken.


Playa el Pozo

Evenals Medano ligt dit naaktstrand eveneens in het natuurpark Las Dunas de Corralejo. Dit strand beschikt over een restaurant en er zijn parasols en ligbedden te huur.


Fuerteventura naaktstranden - El aljibeEl Aljibe de la Cueva

Dit grote strand ligt in de buurt van El Cotillo. Het strand bestaat uit een combinatie van fijn zand met picon (kleine lava stenen). De zee heeft hier een sterke golfslag wat weer uitermate geschikt is voor diverse watersporten.


Fuerteventura naaktstranden - Playa AlzadaPlaya Alzada

Dit strand is gelegen in de buurt van La Oliva. Het is een heerlijk zandstrand in een ongerepte natuur en dus zeer geschikt voor naaktrecreatie. Dit strand is per bus te bereiken.

Vakantie aanbieders

Fuerteventura - Thomas Cook

 

Gran Canaria vakantie - Sunweb

 

Fuerteventura - Prijsvrij

 

 

 

 

Goedkope Vliegtickets Gran Canaria - World Ticket Center

 

Vakantie Fuerteventura - Neckermann
Fuerteventura vakantie
Hotel,Aappartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Neckermann

Vakantie Fuerteventura - Prijsvrij
Fuerteventura vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive

Prijsvrij

Vakantie Fuerteventura - TUI Arke
Fuerteventura vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive

TUI Arke

Vakantie Fuerteventura - Sunweb
Fuerteventura vakantie
Hotel,Aappartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb