Online Reisgidsen

Bekijk ook onze online reisgidsen over de andere Canarische Eilanden...

 

Sportvakantie Las Playitas Fuerteventura

Sportvakantie Fuerteventura Las Playitas Houdt u veel van sporten en combineert u dit graag met een vakantie, overweeg dan een sportvakantie op Fuerteventura in Las Playitas...

 

 

Een sportvakantie op Fuerteventura

Playitas is een in 2008 geopend sportvakantie centrum in Las Playitas op Fuerteventura. U kunt hier tegelijkertijd ontspannen en actief zijn en het is ook de perfecte accommodatie voor professionele en semiprofessionele atleten om te trainen.

Wat is Playitas?

Playitas is een uniek sportvakantie centrum van meer dan een miljoen vierkante meter en met de best mogelijke faciliteiten. Playitas heeft vier zwembaden - waaronder een olympisch zwembad, dat tegelijkertijd professionele zwemmers en enthousiaste amateurs trekt. Natuurlijk kunt u ook een duik nemen in uw eigen prive zwembad, dat bij uw accommodatie hoort als u een van de luxe villa's of luxe hotelkamers boekt.

Inspanning

Er worden trainingen gegeven voor iedereen die geïnteresseerd is. Elke dag begint met een ontspannen ochtend trainingssessie met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Later op de dag kunt u deelnemen aan een van de spinning lessen, Kara-T-robics klassen, body tuning klassen, aqua-aerobics, en natuurlijk ontspannings sessies. Er zijn looproutes in het gehele Playitas comlex en u kunt er ook voor kiezen om te tennissen, mini golfen, beach volley, basketbal of gewoon naar de sportschool te gaan. Voor mensen die houden van het water is er volop gelegenheid om te leren hoe om te surfen, windsurfen of duiken.

Ontspanning

En als u gewoon met de kinderen in een van de zwembaden wilt verblijven, een goed boek wilt lezen of een romantische wandeling met uw partner wilt maken, is daar ook volop gelegenheid voor.

 

 

Waar ligt Playitas?

Playitas is gelegen in de schilderachtige baai van het vissersdorp Las Playitas in de gemeente Tuineje op Fuerteventura. De eerstvolgende grote stad, Gran Tarajal, op 5 kilometer afstand, is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en biedt een grote verscheidenheid aan restaurants en winkels.

Het vulkanische zandstrand is ideaal om te spelen, wandelen of gewoon ontspannen en genieten van de zon. Het vissersdorp van Las Playitas met zijn witte huizen en een kleine boulevard is slechts op vijf minuten loopafstand. Tijdens de middag kunt u de vissers in de haven bezig zien. Er wordt gezegd dat Las Playitas het meest pittoreske dorpje op Fuerteventura is.

Meer info: www.playitas.info

Vakantie aanbieders

Fuerteventura - Thomas Cook

 

Gran Canaria vakantie - Sunweb

 

Fuerteventura - Prijsvrij

 

 

 

 

Goedkope Vliegtickets Gran Canaria - World Ticket Center

 

Vakantie Fuerteventura - Neckermann
Fuerteventura vakantie
Hotel,Aappartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Neckermann

Vakantie Fuerteventura - Prijsvrij
Fuerteventura vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive

Prijsvrij

Vakantie Fuerteventura - TUI Arke
Fuerteventura vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive

TUI Arke

Vakantie Fuerteventura - Sunweb
Fuerteventura vakantie
Hotel,Aappartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb