Online Reisgidsen

Bekijk ook onze online reisgidsen over de andere Canarische Eilanden...

 

Winkelen Fuerteventura

Winkelen op FuerteventuraVroeger was Fuerteventura niet echt een paradijs voor mensen die graag winkelen. Tegenwoordig zijn er diverse leuke winkelcentra en ook leuke lokale winkeltjes...

 

 

Winkelen op Fuerteventura

Gaat u winkelen op Fuerteventura, dan dient u zich er wel van bewust te zijn dat de verkopers in sommige op toeristen gerichte winkels zich behoorlijk agressief kunnen gedragen. Onderhandel over de prijs en bedenk goed dat de winkel ernaast waarschijnlijk dezelfde dingen verkoopt. Bedenk u ook dat echte merkartikelen niet goedkoop aangeboden worden. Iets goedkoper dan de u bekende prijzen in België en Nederland is natuurlijk mogelijk, vanwege het belastingvoordeel, maar aan "echte koopjes" zit vaak een luchtje.

Supermarkten op Fuerteventura

De supermarkten bieden de meeste bekende merken, er wordt veel geïmporteerd om de toeristen tegemoet te komen. De supermarkten, en vooral de buurtsuper op de hoek, zijn in de toeristische gebieden vaak duurder dan de grotere supermarkten waar de lokale bevolking zijn inkopen doet. Deze liggen doorgaans buiten de toeristische centra.

Markten op Fuerteventura

Vindt u het leuk om over de markten te slenteren, er zijn er genoeg. Kijk hiervoor op de speciale pagina voor markten op Fuerteventura.

Winkelen in Puerto del Rosario

Winkelen op Fuerteventura is best leuk geworden sinds de opening van het grootste winkelcentrum op de Canarische Eilanden "Las Rotondas" in 2006. Las Rotondas heeft een winkeloppervlakte van 30.000 m2 vol met bekende winkels zoals Zara, Pull and Bear, H & M, C & A, Bershka, Womens Secret, Game, Jack & Jones, Quicksilver en meer... Las Rotondas is gelegen in Puerto del Rosario en ligt tussen twee rotondes en de straten van professor Juan Tadeo Cabrera, Francisco Pi y Arsuaga, Duero en de hoofdweg naar de luchthaven. Vergeet niet om ook een kijkje te nemen bij de lokale winkeltjes in de belangrijkste straat in Puerto del Rosario! Las Rotondas is de hele dag open tot 22.00 uur. Veel van de lokale winkels in het centrum van Puerto del Rosario sluiten voor siësta.

Winkelen in Corralejo

Er zijn genoeg leuke winkeltjes voor toeristen in de hoofdstraat, van kleding winkels, parfums, sieraden en elektronica. Er is ook een winkelcentrum meer in de Canarische stijl, genaamd "El Campanario" waar nog steeds meer winkels komen. Zelfs al bent u niet al te enthousiast over winkelen dan is het de moeite waard een bezoek te brengen aan het plein of de klokkentoren te beklimmen om zo op de bezienswaardigheden van Corralejo te kijken. De meeste winkels zijn open van 10.00 uur tot 22.00 uur, met uitzondering van een paar lokale winkels, zoals bouwmarkten, drogisterijen, etc.

 

 

Winkelen in Caleta de Fuste

Er zijn diverse winkelcentra met winkels voor elektronica, kleding, juweliers en parfum winkels en nog veel meer... Op de rotonde bij de golfbaan is een nieuw winkelcentrum "Centro Atlantico" met een aantal mooie winkels en restaurants, een bioscoop met meerdere zalen (de films zijn in het Spaans) plus een bowlingbaan en een amusementshal. Naast een Burger King en Mc Donalds zijn er diverse gelegenheden voor lunch of tussendoortje, en barretjes voor een drankje. De winkels blijven in principe de gehele dag geopend, op enkele typisch lokale winkeltjes na, die siësta houden.

Winkelen in Morro Jable

De belangrijkste straat in Morro Jable is waar de meeste toeristen winkelen, In het oude deel van Morro Jable winkelt vooral de lokale bevolking en hier is het dan ook wat drukker.

Vakantie aanbieders

Fuerteventura - Thomas Cook

 

Gran Canaria vakantie - Sunweb

 

Fuerteventura - Prijsvrij

 

 

 

 

Goedkope Vliegtickets Gran Canaria - World Ticket Center

 

Vakantie Fuerteventura - Neckermann
Fuerteventura vakantie
Hotel,Aappartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Neckermann

Vakantie Fuerteventura - Prijsvrij
Fuerteventura vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive

Prijsvrij

Vakantie Fuerteventura - TUI Arke
Fuerteventura vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive

TUI Arke

Vakantie Fuerteventura - Sunweb
Fuerteventura vakantie
Hotel,Aappartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb