Online Reisgidsen

Bekijk ook onze online reisgidsen over de andere Canarische Eilanden...

 

Auto huren Fuerteventura

Auto huren FuerteventuraAutoverhuur Fuerteventura. Als u meer dan alleen maar het strand wilt zien....

 

 

 

 

Goedkoop auto huren op Fuerteventura

Wij adviseren u een auto te huren en het typische landschap van Fuerteventura met eigen vervoer te gaan bekijken. Het loont zeker om voorafgaand aan uw vakantie bij een aantal prijsvergelijkers te kijken om zo de goedkoopste huurauto te boeken.

Bij alle autoverhuur bedrijven is het mogelijk de auto op de luchthaven te huren, maar ook in de overige plaatsen kunt u terecht voor een huurauto van deze bedrijven.

U heeft een geldige creditcard nodig om een auto te huren, vergeet deze niet mee te nemen en denk er ook aan uw rijbewijs mee te nemen.

 

 


Autorijden op Fuerteventura

  • De wegen zijn doorgaans goed op Fuerteventura, u kunt met een gerust hart een auto huren en zelf op pad gaan. Denk er wel aan dat de lokale bevolking de weg veel beter kent en graag door wil rijden. Laat ze even voor als er een mogelijkheid is....
  • Het komt regelmatig voor dat er gevaarlijke situaties ontstaan omdat mensen stoppen op plaatsen waar dit niet echt verantwoord is, om een foto te nemen. Denk eerst na voordat u zomaar ergens stopt!!
  • Rotondes. Er zijn veel rotondes op het eiland. De voorrangsregels zijn gelijk aan die in Nederland. Op de rotonde heeft u voorrang en bij het verlaten moet u richting aangeven. Sommige rotondes hebben dubbele rijstroken. De buitenste rijstrook heeft altijd voorrang. Let dan ook bij het verlaten van de rotonde altijd op verkeer rechts van u. Veel mensen rijden de gehele rotonde rond op de buitenste rijstrook, zij hebben voorrang!! Er zijn ook rotondes met alleen een soort eilandje in het midden. Behandel deze als normale rotondes. Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van de zogenaamde bypasses op rotondes. Zorg dat u weet waar u heen wilt zodat u bijtijds een keuze kunt maken.

Vakantie aanbieders

Fuerteventura - Thomas Cook

 

Gran Canaria vakantie - Sunweb

 

Fuerteventura - Prijsvrij

 

 

 

 

Goedkope Vliegtickets Gran Canaria - World Ticket Center

 

Vakantie Fuerteventura - Neckermann
Fuerteventura vakantie
Hotel,Aappartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Neckermann

Vakantie Fuerteventura - Prijsvrij
Fuerteventura vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive

Prijsvrij

Vakantie Fuerteventura - TUI Arke
Fuerteventura vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive

TUI Arke

Vakantie Fuerteventura - Sunweb
Fuerteventura vakantie
Hotel,Aappartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb