Online Reisgidsen

Bekijk ook onze online reisgidsen over de andere Canarische Eilanden...

 

Boottochten Fuerteventura

Boottochten Fuerteventura

U kunt op Fuerteventura diverse leuke excursies op het water doen. Een tocht met een catamaran, dolfijnen bekijken etc. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

 

 

 

 

Bootrochten Fuerteventura - Pedro Sartana piratenschipPiratenschip Pedro Sartana

Leuk voor u en leuk voor de kinderen. Een dag op een piratenschip. Vertrek vanuit de haven van Morro Jable. Bekijk de leuke website voor de vertrektijden en de route. Gratis bustransfer vanaf Costa Calma en Jandía.

Meer info: www.excursiones-barco-fuerteventura.com

 


Boottochten Fuerteventura - Dolfijnen spottenDolfijnen Spotten

Het kristalheldere water bij Fuerteventura is het beste om dolfijnen te spotten. Een leuke belevenis voor de hele familie! Vaak zwemmen de dolfijnen een stukje mee met de boot. U kunt deze excursie boeken bij LastMinuteExcursions, zij hebben foldermateriaal en boekingskantoortjes in de grotere plaatsen (of www.fuerteventura-excursions.com). U kunt ook ter plaatse in de haven van Corralejo bij een van de stalletjes boeken. Er is ook een dolfijnen excursie vanuit Caleta de Fuste.


Boottochten Fuerteventura - Ocean CatFreebird, catamaran

De catamaran vaart uit vanuit de haven van Corralejo en zeilt langs enkele van de mooiste stranden van Fuerteventura en vaart dan naar het eiland Lobos. Daar kunt u genieten van een duik in het heldere water, snorkelen of vissen... of gewoon lekker genieten van het zonnetje. U kunt deze excursie boeken bij LastMinuteExcursions (of www.fuerteventura-excursions.com). U kunt ook ter plaatse in de haven van Corralejo bij een van de stalletjes boeken.Boottochten Fuerteventura - Santa Maria CatamaranLa Santa Maria, Catamaran

Deze catamaran vaart vanuit de haven van Morro Jable en voert u langs de prachtige stranden van Jandiá. Er is een gratis bustransfer vanaf Costa Calma en Jandía.

 

 


Boottocht kitesurfen FuerteventuraBoottocht, bootvakantie kitesurfen

Wellicht niet voor ons allemaal weggelegd, maar bij MagnatTrips kunt u dagtochten of vakanties boeken om te kitesurfen. U verplaatst zich met en/of logeert op een luxe catamaran. Fuerteventura is een eiland voor surfen, windsurfen en kitesurfen bij uitstek. Kijk op onze speciale pagina.

Vakantie aanbieders

Fuerteventura - Thomas Cook

 

Gran Canaria vakantie - Sunweb

 

Fuerteventura - Prijsvrij

 

 

 

 

Goedkope Vliegtickets Gran Canaria - World Ticket Center

 

Vakantie Fuerteventura - Neckermann
Fuerteventura vakantie
Hotel,Aappartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Neckermann

Vakantie Fuerteventura - Prijsvrij
Fuerteventura vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive

Prijsvrij

Vakantie Fuerteventura - TUI Arke
Fuerteventura vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive

TUI Arke

Vakantie Fuerteventura - Sunweb
Fuerteventura vakantie
Hotel,Aappartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb